Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Επιστολή των προέδρων ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, εστιατορίων και επιχειρήσεων

Προς Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Κο Μανώλη Μαργαρίτη
Κοινοποίηση:  ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Μετά την πρώτη επιστολή που σας έστειλαν οι εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Μουσικού Φεστιβάλ «Fiesta Mania Festival»  και κοινοποιήθηκε στους τοπικούς φορείς και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σας στέλνουμε με τη σειρά μας αυτή την επιστολή ώστε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στο αίτημα των διοργανωτών του «Fiesta Mania Festival» , καθώς φαίνεται πως είναι πρόκειται για μια συγκροτημένη πρόταση, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.


Μετά από παρουσίαση από τους Κύριους Τσαγκλή Ευάγγελο και Δημητροκάλλη Ευστάθιο για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Μουσικού Φεστιβάλ στο νησί μας, μετά από την πρόταση του εμπνευστή του στην Ευρώπη, κου Ηλία Στανκοβίτστ,  και μετά από σύσκεψη όλων των φορέων του νησιού,  αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια για την προβολή της Νάξου σε όλο τον πλανήτη. Κι αυτό γιατί εκτιμάμε πως πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία προβολή του νησιού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κύριε Δήμαρχε, σας προτείνουμε να μελετήσετε προσεκτικά την πρόταση συνεργασίας και να συνεργαστούμε όλοι μαζί  για να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση για το καλό όλων μας.

Συμφωνούμε στο να προσκαλέσουμε τον πρόεδρο Βαλκανικού Κέντρου Μουσικής και εμπνευστή του Φεστιβάλ, κο Ηλία Στανκοβίτστ, ώστε να έρθει στη Νάξο και μετά από την μελέτη του να προετοιμάσει και να παρουσιάσει το πλάνο υλοποίησης του Φεστιβάλ στη Νάξο καθώς και της διεθνούς προβολής του νησιού μέσω ενός μεγάλου δικτύου ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο.


Μετά τιμής

Η Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
Καπινιάρη Σοφία

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου
Στρατούρης Λευτέρης

Ο Πρόεδρος της Μαζικής Εστίασης «Φιλοξένια»
Παπαδόπουλος Ιωάννης
 
Ο Πρόεδρος των ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου
Κάβουρας Γεώργιος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου